NSU Lapuan Virkiä- Kempeleen Kiri

Ottelu kotijoukkueelle 2-0 (7-0, 7-0)

Ottelun tilastot 

.

Ottelun lopputulosta kuvaa ehkä parhaiten lehdistötilaisuuden kommentit, jossa Lapuan Virkiän pelinjohtaja Jukka Liikala kertoi joukkueensa pelanneen kauden parhaan ottelun ja vierasjoukkueen pelinjohtaja Jarkko Kokko puolestaan oman joukkueensa pelanneen kauden huonoimman. Ensimmäinen jakso meni Kempeleen Kirin nuorella joukkueella kovaa vastustajaa kunnioittaen, eikä kolmostilanteita saatu rakennettua ainoatakaan. Lapuan etukenttä sumputti etenijöitä tehokkaasti ja tilanteiden rakentaminen romuttui viimeistään kakkospesällä.

Toiselle jaksolle saatiin jo pelinnäköistäkin aikaiseksi ja tilastoihin kokonaista 7 kolmostilannetta, jotka kaikki kuivuivat kotijoukkueen tehokkaaseen ulkopeliin. Positiivista Kempeleen Kirin pelissä oli se, että toisen jakson ensimmäisen vuoroparin ja kommunikaatiovirheestä syntyneen kunnarin jälkeen Virkiä saatiin pidettyä yhden vuoroparin nollilla ja seuraavissakin päästettiin vain 1 juoksu. Virkiä pelasi tehokkaasti ulkona ja sisällä, ja oli selkeästi pelinjohtajansa sanojen mittaisessa vireessä.

Ottelussa palkittiin Kempeleen Kiristä 1. palkinnolla Annastiina Ylitalo ja 2. palkinnolla Eveliina Kesti. Lapuan Virkiän joukkueesta palkittiin 1. palkinnolla Saija-Maria Saari ja 2. palkinnolla Emmi Viitala.